Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mogyorós almás rácsos recept

Mogyorós almás rácsos
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    A tésztához:

    • 22 dkg liszt
    • 15 dkg zsír
    • 1 cs sütőpor
    • 20 dkg cukor
    • 10 dkg őrölt mogyoró
    • 2 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Töltelék:

    • Fahéjas porcukor
    • 1 kg alma

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egynegyedét félre tesszük. A nagyobbik részt kivajazott tepsibe nyomkodjuk, majd rátesszük a lereszelt kinyomkodott almát.

    Megszórjuk fahéjas porcukorral, majd a tetejére a félretett tésztából rácsot készítünk. Előmelegített sütőben, közepes lángon sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá