Mogyorós almás rácsos recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
A tésztához:
- 22 dkg liszt
- 15 dkg zsír
- 1 cs sütőpor
- 20 dkg cukor
- 10 dkg őrölt mogyoró
- 2 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Töltelék:
- Fahéjas porcukor
- 1 kg alma
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egynegyedét félre tesszük. A nagyobbik részt kivajazott tepsibe nyomkodjuk, majd rátesszük a lereszelt kinyomkodott almát.
Megszórjuk fahéjas porcukorral, majd a tetejére a félretett tésztából rácsot készítünk. Előmelegített sütőben, közepes lángon sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.