Diós-almás rácsos recept

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 1 csomag sütőpor
- 20 dkg cukor
- 1/2 csomag vaníliás cukor
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Töltelék:
- 10 dkg darált dió
- 1 kg alma
- 8 dkg fahéjas cukor
- lekvár
Elkészítés:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk. Negyed részét félretesszük. A nagyobbik résszel kibélelünk egy 22*38-as tepsit, megkenjük lekvárral, és befedjük 1 kg uborkavágón legyalult, kézzel kinyomkodott almával, majd megszórjuk darált dióval. Az almát fahéjas porcukorral megszórjuk, és a tetejére a félretett tésztából sűrű rácsot rakunk. Forró sütőben szép sárgára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »