Diós-almás rácsos recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 1 csomag sütőpor
- 20 dkg cukor
- 1/2 csomag vaníliás cukor
- 2 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Töltelék:
- 10 dkg darált dió
- 1 kg alma
- 8 dkg fahéjas cukor
- lekvár
Elkészítés:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk. Negyed részét félretesszük. A nagyobbik résszel kibélelünk egy 22*38-as tepsit, megkenjük lekvárral, és befedjük 1 kg uborkavágón legyalult, kézzel kinyomkodott almával, majd megszórjuk darált dióval. Az almát fahéjas porcukorral megszórjuk, és a tetejére a félretett tésztából sűrű rácsot rakunk. Forró sütőben szép sárgára sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.