Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás-meggyes gyümölcskocka recept

Almás-meggyes gyümölcskocka
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Piskótához:

    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek finomliszt
    • 3 ek kristálycukor
    • 0,5 csomag sütőpor

    Pudinghoz:

    • 1 csomag vaníliás pudingpor
    • 0,5 liter tej
    • 2 ek kristálycukor

    Tetejére:

    • 2 db alma
    • 1 üveg magozott meggybefőtt
    • 2 ek kristálycukor
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 1 csomag színtelen tortazselé

    Elkészítése:
    A 3 tojásból, 3 ek cukorból és a lisztből, sütőporból a szokásos módon piskótát készítünk. A pudingot a leírásnak megfelelően elkészítjük. Az almákat meghámozzuk, felkockázzuk, a meggyet pedig lecsepegtetjük. A kihűlt pudingot a piskótára kenjük, majd a tetejére helyezzük szépen a gyümölcsöket és a végén meghintjük vaníliás cukorral. Szokásos módon elkészítjük a tortazselét, a sütemény tetejére kanalazzuk, ha már kezd megdermedni. 1-2 órára hűtőbe tesszük, majd szeletelhető és tálalható is a desszert.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá