Almás krémes recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 5 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek kristálycukor
- 5 ek finomliszt
- 5 ek langyos víz
- fél csomag sütőpor
- 3 db alma
Krémhez:
- 8 dl tej
- 1 csomag házi krémes krémpor
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral, langyos vízzel kikeverjük. Utána belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a felvert tojásfehérjét. Egy közepes méretű tepsit sütőpapírral kibélelünk és a meghámozott almát beleszeleteljük, majd ráöntjük a tésztát és világos barnára sütjük. Amikor megsült, kihűlt, úgy borítjuk ki a tepsiből, hogy az alma legyen felül. Tejjel együtt kikeverjük a krémes krémport és rásimítjuk a tésztára. Betesszük a hűtőbe 1 órára, utána szeletelhető.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.