Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás krémes recept

Almás krémes
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 5 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 ek kristálycukor
    • 5 ek finomliszt
    • 5 ek langyos víz
    • fél csomag sütőpor
    • 3 db alma

    Krémhez:

    • 8 dl tej
    • 1 csomag házi krémes krémpor

    Elkészítése:

    A tojások sárgáját a cukorral, langyos vízzel kikeverjük. Utána belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a felvert tojásfehérjét. Egy közepes méretű tepsit sütőpapírral kibélelünk és a meghámozott almát beleszeleteljük, majd ráöntjük a tésztát és világos barnára sütjük. Amikor megsült, kihűlt, úgy borítjuk ki a tepsiből, hogy az alma legyen felül. Tejjel együtt kikeverjük a krémes krémport és rásimítjuk a tésztára. Betesszük a hűtőbe 1 órára, utána szeletelhető.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá