Almás-diós sütemény recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 20 dkg dió (15 dkg darálva, 5 dkg apróra darabolva )
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1,5 csomag sütőpor
- 2 nagyobb alma reszelve, fahéjjal összekeverve
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3-4 ek tejföl
Elkészítés:
Az egészet alaposan összekeverjük, amíg nagyjából önthető állapotúvá válik.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe (30 x 20) öntjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.
Az idő lejárta előtt fogpiszkálóval ellenőrizzük, hogy átsült-e.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.