Almás-diós sütemény recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 20 dkg dió (15 dkg darálva, 5 dkg apróra darabolva )
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1,5 csomag sütőpor
- 2 nagyobb alma reszelve, fahéjjal összekeverve
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3-4 ek tejföl
Elkészítés:
Az egészet alaposan összekeverjük, amíg nagyjából önthető állapotúvá válik.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe (30 x 20) öntjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.
Az idő lejárta előtt fogpiszkálóval ellenőrizzük, hogy átsült-e.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »