Áfonyás szelet recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg áfonya
- 35 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 20 dkg olvasztott vaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csomag sütőpor
- 4 ek cukor
Elkészítése:
A lisztet, a cukrot, a sütőport és az olvasztott vajat összegyúrjuk a 4 tojás sárgájával. A masszát kinyújtjuk, és egy tepsibe tesszük.
A tojás fehérjéből habot verünk a 4 ek. cukorral. A tésztára rárakjuk az áfonyát, és a tetejére a tojáshabot. Végül a sütőben aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »

