Hamis mézes krémes recept
Hozzávalók:
- 1 csomag mézes tortalap
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 kevés vanília aroma
- 1 citrom reszelt héja
- ét és fehér csoki bevonó massza
- 5 dl tej
Elkészítése:
A krémet az alapanyagokból elkészítjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, az aromát és a citromhéjat is hozzáadjuk.
A pudingport sűrűre főzzük a tejjel. Amikor kihűlt a puding, a margarinos krémmel alaposan összedolgozzuk.
Az elkészült krémmel töltjük meg a 4 lapot. Tetejét fehércsokival vonjuk be és étcsokival csurgatjuk le.
Kb 1 óra kell a puhuláshoz és a dermedéshez. Szeletekre vágva tálaljuk.
Ezt is nézd meg: Alap mézes krémes recept
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


