Gyors krémes recept

Hozzávalók:
- 20 dkg cukor
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg margarin
- 5 cs vaníliás cukor
- csipet só
- 1 liter tej
- 9 evőkanál liszt
Elkészítése:
A cukrot, vaníliás cukrot a tojás sárgájával, margarinnal, és a csipet sóval jól kikeverjük. A lisztet a tejjel csomómentesre keverjük, és ebbe forgatjuk bele a keményre vert tojásfehérjéket, és ezt a vajas masszához adjuk. Óvatosan összekeverjük nehogy összetörjön.
Vajjal kikent, lisztezett tepsibe öntjük (a hagyományos méretű régi tepsi a legjobb).
10 percig erős, majd fél óráig mérsékelt tűzön sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »