Gyors képviselőfánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 1 csomag képviselőfánk tésztapor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 14 dkg margarin
- 3 dl víz
A krémhez:
- 1 csomag házi krémespor
- 8 dl tej
A habhoz:
- 2.5 dl habtejszín
- 0.5 csomag habfixáló por
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit gépi habverővel eldolgozzuk.
Egy gáztepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, 20 darab, kb. dió nagyságú gombócot készítünk és 180 fokon kb. 1 órán át sütjük. Sütés után hagyjuk kihűlni.
A házi krémesport tejjel felverjük jó keményre, és a kihűlt és kettévágott fánkokat megtöltjük vele.
A habtejszínt is felverjük a fixálóval, a krém tetejére tesszük, erre ráhelyezzük a kalapkákat és végül porcukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »