Gyors képviselőfánk recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
A tésztához:
- 1 csomag képviselőfánk tésztapor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 14 dkg margarin
- 3 dl víz
A krémhez:
- 1 csomag házi krémespor
- 8 dl tej
A habhoz:
- 2.5 dl habtejszín
- 0.5 csomag habfixáló por
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit gépi habverővel eldolgozzuk.
Egy gáztepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, 20 darab, kb. dió nagyságú gombócot készítünk és 180 fokon kb. 1 órán át sütjük. Sütés után hagyjuk kihűlni.
A házi krémesport tejjel felverjük jó keményre, és a kihűlt és kettévágott fánkokat megtöltjük vele.
A habtejszínt is felverjük a fixálóval, a krém tetejére tesszük, erre ráhelyezzük a kalapkákat és végül porcukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


