Gesztenyés tejszínhabos süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A piskótához:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 ek finomliszt
- 8 ek kristálycukor
- 1 cs sütőpor
A krémhez:
- 20 dkg margarin
- 50 dkg gesztenye massza
- 4 ek porcukor
- rum vagy rumaroma
A tetejére:
- 2,5 dl habtejszín
- reszelt étcsoki vagy tortadara
Elkészítése:
A szokásos módon megsütjük a piskótát, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez a porcukorral habosra keverjük a margarint, belekeverjük a gesztenyét és a rumaromát. A tejszínt kemény habbá verjük.
A piskótát megkenjük a gesztenyés krémmel. Rákenjük a tejszínhabot és megszórjuk a reszelt csokoládéval vagy tortadarával. Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »