Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenye szelet recept

Gesztenye szelet
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 2 cs gesztenyemassza (50 dkg)
    • 25 dkg darált keksz
    • 15 dkg margarin
    • 10 dkg porcukor

    Krém:

    • 3 cs vanília ízű pudingpor
    • 9 dl tej
    • 25 dkg margarin
    • 25 dkg porcukor
    • 2 cs babapiskóta
    • fél üveg rumaroma
    • 1,5 adag lefőzött kávé
    • 0,5 l habtejszín
    • 2 ek porcukor

    Elkészítése:
    A tészta hozzávalóit összegyúrom és egy tepsibe teszem. A krémhez a 3 cs vanília pudingot a 9 dl tejjel megfőzzük (cukor nélkül) és lehűtjük.

    A 25 dkg margarint a 25 dkg porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinggal összekeverjük. A krém felét a tepsibe tett tésztára kenjük.

    A 1,5 adag lefőtt kávét összekeverem a rumaromával. Majd ebbe mártogatom babapiskótát (nem kell eláztatni nagyon a)és a krémre rakom,majd a krém másik felét a kávés babapiskótára kenem.

    A 0,5 l habtejszínt felverjük a 2 ek porcukorral kemény habnak és a sütit beborítjuk vele.Szépen elsimítjuk és reszelt csokival meghintjük! Pár órára hűtőbe tesszük!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá