Gesztenyés háromszögek recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Alap:
- 25 dkg gesztenyepüré
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 30-35 dkg darált keksz
- 1 kiskanál rum vagy pár csepp rumaroma
Csokimáz:
- 10 dkg főzőcsoki
- 3 kanál étolaj
Elkészítése:
Az alap anyagaiból összegyúrjuk a gesztenyés masszát. Ha van háromszög alakú formánk, béleljük ki alufóliával és nyomkodjuk bele a masszát. Ha nincs, hajtogassunk kartonból, rögzítsük, fedjük be alufóliával és nyomkodjuk bele a masszát.
Tegyük hűtőbe, majd a mázhoz olvasszuk össze a csokit és az olajat. A gesztenyés részt fordítsuk ki a formából, öntsük le a mázzal és hagyjuk lecsorogni róla. Ha van dekorgyöngyünk azzal is megszórhatjuk. Addig tegyük hűtőbe, amíg a máz meg nem szilárdul.
A hűtőből kivéve ujjnyi szeletekre vágva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »