Gesztenye kocka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek porcukor
- 1 dl étolaj
- 6 ek liszt
- fél cs sütőpor
- 2 ek kakaópor
Krém:
- 2 csomag gesztenye massza ( 50 dkg összesen)
- 20 dkg margarin
- 15 dkg cukor
- kb fél rumaroma
- 6 dl tej
- 2 cs vaníliás pudingpor
Krém tetejére:
- 1 cs tejszínhabpor+ 3 dl tej, vagy 3 dl habtejszín
Elkészítése:
A tojás sárgáját kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk az étolajat, a lisztet, a sütőport, a kakaóport és a a fehérjék keményre felvert habját. Egy közepes tepsit sütőpapírral bélelünk, majd előmelegített sütőben készre sütjük.
A cukrot a margarinnal, rumaromával és a gesztenyemasszával jól összekeverjük. A pudingokat megfőzzük a tejben a cukorral, majd ha kihűlt hozzákeverjük a gesztenyés krémhez. A kész krémet a kihült tésztára kenjük.
A tejszínhabport elkészítjük a leírás szerint és a krémre kenjük, majd megszorjuk kakaóporral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »