Fradi szelet recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tészta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 6 ek liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 mandulaaroma
- 1 dl étolaj
Töltelék:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 50 dkg túró
Tetejére:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 7 dl kivi szörp (vízzel keverve)
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy tálban, habverővel felverjük, jó alaposan. Egy 22*38 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral és előmelegített sütőben, 200 fokon megsütjük a zöld piskótát (tűpróbát végezzünk!). Kihűtjük, majd lehúzzuk róla a papírt.
A krémhez habosra keverjük a margarint a porcukorral, majd beledolgozzuk a túrót is. Ezt a piskóta tetejére kenjük, vastagon.
A tetejére a mázhoz a szörppel elkevert pudingport jó sűrűre felfőzzük. Még melegen krém tetejére simítjuk.
Amikor megdermedt vizes késsel szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

