Fradi szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 mandulaaroma
- 1 dl étolaj
Töltelék:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 50 dkg túró
Tetejére:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 7 dl kivi szörp (vízzel keverve)
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy tálban, habverővel felverjük, jó alaposan. Egy 22*38 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral és előmelegített sütőben, 200 fokon megsütjük a zöld piskótát (tűpróbát végezzünk!). Kihűtjük, majd lehúzzuk róla a papírt.
A krémhez habosra keverjük a margarint a porcukorral, majd beledolgozzuk a túrót is. Ezt a piskóta tetejére kenjük, vastagon.
A tetejére a mázhoz a szörppel elkevert pudingport jó sűrűre felfőzzük. Még melegen krém tetejére simítjuk.
Amikor megdermedt vizes késsel szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »