Fradi szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 mandulaaroma
- 1 dl étolaj
Töltelék:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 50 dkg túró
Tetejére:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 7 dl kivi szörp (vízzel keverve)
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy tálban, habverővel felverjük, jó alaposan. Egy 22*38 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral és előmelegített sütőben, 200 fokon megsütjük a zöld piskótát (tűpróbát végezzünk!). Kihűtjük, majd lehúzzuk róla a papírt.
A krémhez habosra keverjük a margarint a porcukorral, majd beledolgozzuk a túrót is. Ezt a piskóta tetejére kenjük, vastagon.
A tetejére a mázhoz a szörppel elkevert pudingport jó sűrűre felfőzzük. Még melegen krém tetejére simítjuk.
Amikor megdermedt vizes késsel szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »