Ferde kekszes recept
Hozzávalók:
- 1 csomag Albert keksz
- 2 csomag csokis pudingpor
- 8 evőkanál cukor
- 1 evőkanál kakaópor
- 1,5 dl kávé
- 4 dl tej
- 20 dkg margarin
Elkészítése:
A pudingot a cukorral, a kakaóporral, a kávéval összekeverjük, a tejjel hígítjuk, állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük. A tűzről levéve, még melegen beletesszük a margarint, addig keverjük, amíg el nem olvad.
A krémmel összeragasztgatjuk a kekszeket, a külsejét körbekenjük és kókuszreszelékkel szórjuk. Ezek után hűtőbe tesszük, majd ha megpuhultak a kekszek ferdén szeleteljük a süteményt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

