Fehér és étcsokis isler recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 cs sütőpor
- 2 ek kakaópor
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 sárgája
- 1 kk őrölt fahéj
Töltéshez:
- baracklekvár
Díszítéshez:
- 1 tábla étcsokoládé
- 1 tábla fehér csokoládé
- 10 dkg pirított mogyoró
- 15-20 dkg marcipán
- 5-5 dkg margarin
- 2-2 ek étolaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tésztát kb fél cm vastagra kinyújtjuk és tetszőleges formákra kiszúrjuk. Sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokon aranybarnára sütjük.
2-2 korongot lekvárral összeragasztunk. A csokikat a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztjuk és belemártjuk a korongokat. A marcipánból különböző díszeket készíthetünk a sütik tetejére.
A mogyorót kissé megpörköljük, összetörjük és megszórjuk vele a sütik tetejét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »