Fehér és étcsokis isler recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 cs sütőpor
- 2 ek kakaópor
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 sárgája
- 1 kk őrölt fahéj
Töltéshez:
- baracklekvár
Díszítéshez:
- 1 tábla étcsokoládé
- 1 tábla fehér csokoládé
- 10 dkg pirított mogyoró
- 15-20 dkg marcipán
- 5-5 dkg margarin
- 2-2 ek étolaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tésztát kb fél cm vastagra kinyújtjuk és tetszőleges formákra kiszúrjuk. Sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokon aranybarnára sütjük.
2-2 korongot lekvárral összeragasztunk. A csokikat a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztjuk és belemártjuk a korongokat. A marcipánból különböző díszeket készíthetünk a sütik tetejére.
A mogyorót kissé megpörköljük, összetörjük és megszórjuk vele a sütik tetejét.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »