Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fehér és étcsokis isler recept

Fehér és étcsokis isler
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Tésztához:

    • 30 dkg liszt
    • 20 dkg margarin
    • 10 dkg porcukor
    • 1 cs sütőpor
    • 2 ek kakaópor
    • 1 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 sárgája
    • 1 kk őrölt fahéj

    Töltéshez:

    • baracklekvár

    Díszítéshez:

    • 1 tábla étcsokoládé
    • 1 tábla fehér csokoládé
    • 10 dkg pirított mogyoró
    • 15-20 dkg marcipán
    • 5-5 dkg margarin
    • 2-2 ek étolaj

    Elkészítése:
    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tésztát kb fél cm vastagra kinyújtjuk és tetszőleges formákra kiszúrjuk. Sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokon aranybarnára sütjük.
    2-2 korongot lekvárral összeragasztunk. A csokikat a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztjuk és belemártjuk a korongokat. A marcipánból különböző díszeket készíthetünk a sütik tetejére.
    A mogyorót kissé megpörköljük, összetörjük és megszórjuk vele a sütik tetejét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá