Fatörzs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 lapos evőkanál cukor
- csipet só
- 4 púpos evőkanál liszt
- fél evőkanál kakaópor
- 25 dkg margarin
- 1 csomag csokis pudingpor (főzős)
- csoki díszítésnek
Elkészítése: Szétválasztjuk a tojásokat, összekeverjük a lisztet a kakaóporral. Felverjük a tojásfehérjéket a csipet sóval és a cukorral, lazán hozzákeverjük a tojássárgáját és a kakaóporos lisztet, sütőpapíros tepsiben elegyengetjük, majd 180 °C-os sütőben megsütjük a lapot.
Míg hűl elkészítjük a pudingot a tasakján levő leírás szerint, arra ügyeljünk, hogy egy deciliterrel kevesebb tejjel készítsük, hogy ne legyen folyós a krém. Krémesre keverjük a margarint, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot, ha szükséges, még adhatunk hozzá kakaóport. Megtöltjük a krémmel a piskótalapot, feltekerjük, kívül is bekenjük a krémmel, betesszük a hűtőbe dermedni, addig olvasztunk kevés csokit és meglocsoljuk a tetejét.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »