Hozzávalók:
Elkészítése: Szétválasztjuk a tojásokat, összekeverjük a lisztet a kakaóporral. Felverjük a tojásfehérjéket a csipet sóval és a cukorral, lazán hozzákeverjük a tojássárgáját és a kakaóporos lisztet, sütőpapíros tepsiben elegyengetjük, majd 180 °C-os sütőben megsütjük a lapot.
Míg hűl elkészítjük a pudingot a tasakján levő leírás szerint, arra ügyeljünk, hogy egy deciliterrel kevesebb tejjel készítsük, hogy ne legyen folyós a krém. Krémesre keverjük a margarint, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot, ha szükséges, még adhatunk hozzá kakaóport. Megtöltjük a krémmel a piskótalapot, feltekerjük, kívül is bekenjük a krémmel, betesszük a hűtőbe dermedni, addig olvasztunk kevés csokit és meglocsoljuk a tetejét.