Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fahéjas linzer recept

Fahéjas linzer
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg liszt
    • 25 dkg vaj
    • 25 dkg porcukor
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 tasak vaníliás cukor
    • 1/2 tasak sütőpor
    • 1 evőkanál fahéj

    Elkészítése:

    A hozzávalókat összegyúrjuk, majd hűbe tesszük fél órára.

    Lisztezett deszkán 2-3 mm vastagra nyújtjuk, tetszőleges formával kiszaggatjuk és sütőpapíros tepsibe rakjuk.

    180 fokos sütőben 7-8 perc alatt kisütjük, tetszőleges ízű lekvárral összeragasszuk, ha kihűlt.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá