Epres-krémes csillagok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A piskótához:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek liszt
- 5 ek kristálycukor
- 1/2 cs sütőpor
- 2 ek olaj
- kevés piros ételfesték
A krémhez:
- 1 cs vanília ízű Aranka krémpor
- 3 dl tej
A tetejére:
- 2 dl cukrozott habtejszín
- 30 dkg friss eper
Elkészítése:
Az 5 tojásból hagyományos módon piskótát készítünk –sütés előtt a piskóta masszához keverünk egy kevés piros ételfestéket- melyet egy 25 cm x 35-cm nagyságú sütőpapírral bélelt tepsiben megsütünk.
Az Aranka krémport a hideg tejjel elkeverjük, majd robotgép segítségével krémes állagúra keverjük, és egyenletesen eloszlatjuk a meghűlt piskótán.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a vaníliás krémre kenjük. Csillag alakú kiszúróval csillagokat készítünk, és minden csillag tetejére teszünk egy-egy epret.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »