Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Epres-krémes csillagok recept

Epres-krémes csillagok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    A piskótához:

    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 ek liszt
    • 5 ek kristálycukor
    • 1/2 cs sütőpor
    • 2 ek olaj
    • kevés piros ételfesték

    A krémhez:

    • 1 cs vanília ízű Aranka krémpor
    • 3 dl tej

    A tetejére:

    • 2 dl cukrozott habtejszín
    • 30 dkg friss eper

    Elkészítése:

    Az 5 tojásból hagyományos módon piskótát készítünk –sütés előtt a piskóta masszához keverünk egy kevés piros ételfestéket- melyet egy 25 cm x 35-cm nagyságú sütőpapírral bélelt tepsiben megsütünk.

    Az Aranka krémport a hideg tejjel elkeverjük, majd robotgép segítségével krémes állagúra keverjük, és egyenletesen eloszlatjuk a meghűlt piskótán.

    A tejszínt kemény habbá verjük, és a vaníliás krémre kenjük. Csillag alakú kiszúróval csillagokat készítünk, és minden csillag tetejére teszünk egy-egy epret.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá