Epres-krémes csillagok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
A piskótához:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 ek liszt
- 5 ek kristálycukor
- 1/2 cs sütőpor
- 2 ek olaj
- kevés piros ételfesték
A krémhez:
- 1 cs vanília ízű Aranka krémpor
- 3 dl tej
A tetejére:
- 2 dl cukrozott habtejszín
- 30 dkg friss eper
Elkészítése:
Az 5 tojásból hagyományos módon piskótát készítünk –sütés előtt a piskóta masszához keverünk egy kevés piros ételfestéket- melyet egy 25 cm x 35-cm nagyságú sütőpapírral bélelt tepsiben megsütünk.
Az Aranka krémport a hideg tejjel elkeverjük, majd robotgép segítségével krémes állagúra keverjük, és egyenletesen eloszlatjuk a meghűlt piskótán.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a vaníliás krémre kenjük. Csillag alakú kiszúróval csillagokat készítünk, és minden csillag tetejére teszünk egy-egy epret.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »



