Epres joghurt torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 nagy epres joghurt
- 1 nagy natúr joghurt
- 1 epres puding ( e helyett 0,5 habtejszínt is lehet használni, akkor krémesebb)
- 0,5 l tej ( csak a puding miatt)
- 1 zacskó étkezési zselatin
- 0,5 kg eper
- 3 evőkanál eperszörp (elhagyható ,helyette cukor ha nem elég édes)
Elkészítése:
A pudingot felfőztem, majd beleöntöttem a joghurtokat. Így annyira lehűlt, hogy bele tudtam keverni a zselatint. Az eper felét pürésítettem, a másik felét kockára vágtam, és ezt is hozzáadtam a keverékhez.
Hogy egy kicsit még színesítsem, jött hozzá a szörp és máris formákba öntöttem. A képen látható formán kívül, még egy vékonyka őzgerincbe is jutott.
Hűtőbe tettem egy pár órára.
Tipp:
Vasárnapi ebéd mellé gondoltam,legyen egy kicsit “lajtosabb” édesség.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »