Epertorta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 ek liszt
- 5 ek porcukor
- fél csomag sütőpor
Krém:
- 2 cs. vaníliás főzős puding
- 6 dl tej
- 15 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- eper, kb 40 dkg
- 1 csomag piros színű tortazselé
Elkészítése:
A tojások sárgáját habosra keverem a porcukorral. A fehérjét kemény habbá verem. a lisztbe elkeverem a sütőport.
A kikevert tojássárgához adom a sütőporos lisztet és a felvert habot. Vajazott, lisztezett formában megsütöm a piskótát.
A pudingokat a tejben keményre főzöm. A vajat a cukorral kikeverem és hozzáadom a már kihűlt pudinghoz.
A tortazselét a leírás szerint elkészítem és ráöntöm a torta tetejére.
Tipp:
A pudingot mindenki ízlés szerint cukrozza.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

