Epertorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek liszt
- 5 ek porcukor
- fél csomag sütőpor
Krém:
- 2 cs. vaníliás főzős puding
- 6 dl tej
- 15 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- eper, kb 40 dkg
- 1 csomag piros színű tortazselé
Elkészítése:
A tojások sárgáját habosra keverem a porcukorral. A fehérjét kemény habbá verem. a lisztbe elkeverem a sütőport.
A kikevert tojássárgához adom a sütőporos lisztet és a felvert habot. Vajazott, lisztezett formában megsütöm a piskótát.
A pudingokat a tejben keményre főzöm. A vajat a cukorral kikeverem és hozzáadom a már kihűlt pudinghoz.
A tortazselét a leírás szerint elkészítem és ráöntöm a torta tetejére.
Tipp:
A pudingot mindenki ízlés szerint cukrozza.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »