Epercsók recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojásokból a szokásos módon piskótát sütök egy 20*20 cm-es tepsien.
A kihűlt piskótát virágformával kiszúrtam, majd a felolvasztott csokoládéba mártottam.
Az eper felét összeturmixoltam, majd gőz felett a tojások habját, csipet sóval és a mixelt eperrel kemény habbá vertem.
Amikor a hab elkészült habzsákba töltöttem és a csokis lapokra halmozta. A tetejére fél eperszemeket tettem és olvasztott csokival lecsorgattam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »