Duplán csokis gluténmentes keksz recept

Hozzávalók:
- 205 g gluténmentes lisztkeverék
- 50 g porcukor
- 80 g puha vaj
- 1 közepes
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 50 g gluténmentes étcsokoládé
- 5 g vaníliás cukor (0,5 csomag)
- 3 g sütőpor (1 tk)
- olvasztott csoki (csurgatáshoz)
Elkészítése:
A puha vajat kikeverjük a tojással, a cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztkeveréket, az apróra vágott étcsokoládét és jól összegyúrjuk az egészet.
Kis gombócokat formázunk és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk kicsit távolabb egymástól. Tenyérrel ellapítjuk a gombócokat.
180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép világosra sütjük.
Olvasztott csokival megcsurgatjuk.
Tipp:
Igazi teához való keksz lett a végeredmény.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »