Dupla epres linzer Eta módra recept

Hozzávalók:
- 30 dkg sima liszt
- ½ sütőpor
- 3 zacskó epres pudingpor
- 10 dkg porcukor
- 25 dkg margarine
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- Eperdzsem
Elkészítése:
A lisztet, a sütőport, a pudingporokat, a porcukrot összekeverjük, hozzá adjuk a margarint és a tojással kidolgozzuk tésztának.
Enyhén lisztezett deszkán elsodorjuk kb 4 mm vastagságúra és kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk s előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük, én 180 fokon sütöttem.
Mikor kihűltek a linzerek, eperdzsemmel ragasztjuk össze kettesével és a tetejét olvasztott csokival becsíkozzuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »