Dupla epres linzer Eta módra recept
Hozzávalók:
- 30 dkg sima liszt
- ½ sütőpor
- 3 zacskó epres pudingpor
- 10 dkg porcukor
- 25 dkg margarine
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - Eperdzsem
Elkészítése:
A lisztet, a sütőport, a pudingporokat, a porcukrot összekeverjük, hozzá adjuk a margarint és a tojással kidolgozzuk tésztának.
Enyhén lisztezett deszkán elsodorjuk kb 4 mm vastagságúra és kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk s előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük, én 180 fokon sütöttem.
Mikor kihűltek a linzerek, eperdzsemmel ragasztjuk össze kettesével és a tetejét olvasztott csokival becsíkozzuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

