Dobálós piskóta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 ek liszt
- 4 ek cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél csomag sütőpor
- 300 g gyümölcs (jelen esetben meggy)
- fél marék durvára vágott dió (kb 5 dkg)
- fél marék mazsola (kb 5 dkg)
- porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
A sütit nejem készítette, a dicséret Őt illeti.
Egy 25*25 cm-es sütőedényt kivajazunk.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket felverjük a cukorral, majd óvatosan hozzáadjuk a tojássárgákat és a sütőporral elkevert lisztet.
A tésztát a tálba terítjük, majd megszórjuk dióval, mazsolával és a gyümölccsel egyenletesen.
Előmelegített sütőben kb 25 perc alatt sült meg a piskóta. Mint minden más esetben, most is el lett végezve a tűpróba.
A dobálós piskóta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 24 g
Zsír: 8 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »