Diós rácsos recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 16 dkg zsír
- 33 dkg porcukor
- 1 vaníliás cukor
- 1 sütőpor
- 1 tejföl
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg darált dió
- lekvár
Elkészítése:
A lisztet, a sütőporral, a zsírral, a 8 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral, a tejföllel és 1 tojássárgájával összegyúrjuk. A tészta 2/3-ad részét tepsibe nyújtjuk, megkenjük lekvárral rá tesszük a tölteléket.
Töltelék: 5 tojás sárgáját 25 dkg porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a diót, a másik vaníliás cukort és a 6 tojás felvert habját. A lekváros felületre kenjük, majd a maradék 1/3-ad tésztából pálcikákat sodrunk és berácsozzuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.