Diós kávés szelet recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojásfehérjékből pici sóval kemény habot verünk. A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vizet és a sütőporral elkevert lisztet.
Hozzáadjuk a darált diót és sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben megsütjük. Hagyjuk alaposan kihűlni.
A porcukrot és a tojássárgát alaposan kikeverjük majd hozzáadjuk a puha vajat és a vaníliás cukrot. Alaposan átkeverjük és hozzáadjuk a forró kávét.
Habverővel addig keverjük míg sűrű krémet nem kapunk. Ezzel a krémmel megkenjük a sütemény tetejét és durvára darált dióval megszórjuk. Hideg helyen hagyjuk megdermedni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »