Diós csokis brownie recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 10 dkg cukrozatlan kakaópor
- 3 dkg dió
- 2 dkg sárgabarack magbél (kihagyható)
- 0,5 dl napraforgó olaj
- 0,5 dl tej
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A lisztet, a cukrot, a kakaó port (cukrozatlan), a darált diót, a barackbél darált össze keverem, majd hozzá adom a tejet, a tojást és az olajat. Jól kikeverem, majd egy Jénai tálba, vagy tepsibe öntöm és előmelegített sütőben 15-17 perc alatt 175 fokon, hőlégkeveréssel megsütöm.
Amikor megsült, a jénaiban hagyom kihűlni. Utána 5 x 5 cm es nagyságúra fel szeletelem. Lekvárral tálalom ( barack, körte, eper, szinte minden lekvár jó ).
Tipp:
A sárgabarack( nem a keserű! ) bél, B17 vitamint tartalmaz, ami a rák egyik ellenszere. Egészséges!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.