Diós csokis brownie recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 10 dkg cukrozatlan kakaópor
- 3 dkg dió
- 2 dkg sárgabarack magbél (kihagyható)
- 0,5 dl napraforgó olaj
- 0,5 dl tej
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A lisztet, a cukrot, a kakaó port (cukrozatlan), a darált diót, a barackbél darált össze keverem, majd hozzá adom a tejet, a tojást és az olajat. Jól kikeverem, majd egy Jénai tálba, vagy tepsibe öntöm és előmelegített sütőben 15-17 perc alatt 175 fokon, hőlégkeveréssel megsütöm.
Amikor megsült, a jénaiban hagyom kihűlni. Utána 5 x 5 cm es nagyságúra fel szeletelem. Lekvárral tálalom ( barack, körte, eper, szinte minden lekvár jó ).
Tipp:
A sárgabarack( nem a keserű! ) bél, B17 vitamint tartalmaz, ami a rák egyik ellenszere. Egészséges!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

