Diós csokis brownie recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 10 dkg cukrozatlan kakaópor
- 3 dkg dió
- 2 dkg sárgabarack magbél (kihagyható)
- 0,5 dl napraforgó olaj
- 0,5 dl tej
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A lisztet, a cukrot, a kakaó port (cukrozatlan), a darált diót, a barackbél darált össze keverem, majd hozzá adom a tejet, a tojást és az olajat. Jól kikeverem, majd egy Jénai tálba, vagy tepsibe öntöm és előmelegített sütőben 15-17 perc alatt 175 fokon, hőlégkeveréssel megsütöm.
Amikor megsült, a jénaiban hagyom kihűlni. Utána 5 x 5 cm es nagyságúra fel szeletelem. Lekvárral tálalom ( barack, körte, eper, szinte minden lekvár jó ).
Tipp:
A sárgabarack( nem a keserű! ) bél, B17 vitamint tartalmaz, ami a rák egyik ellenszere. Egészséges!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »