Csöröge fánk recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 30 dkg liszt
- 1 kis pohár tejföl
- fél kávéskanál szódabikarbóna
- csipet só
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk, hogy rugalmas tésztát kapunk. Negyed órát pihentetjük. Vékonyra kisodorjuk, derelye metélővel kiszabjuk, egyik sarkát áthúzzuk a másikon és nem túl forró olajban megsütjük.


Az olajból kiszedjük szűrőpapírra és azonnal meghintjük vaníliás porcukorral. Melegített lekvárral is tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


