Csöröge fánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg liszt
- 1 kis pohár tejföl
- fél kávéskanál szódabikarbóna
- csipet só
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk, hogy rugalmas tésztát kapunk. Negyed órát pihentetjük. Vékonyra kisodorjuk, derelye metélővel kiszabjuk, egyik sarkát áthúzzuk a másikon és nem túl forró olajban megsütjük.
Az olajból kiszedjük szűrőpapírra és azonnal meghintjük vaníliás porcukorral. Melegített lekvárral is tálalhatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »