Csokoládés granola recept
Hozzávalók:
- 200 g zabpehely
- 50 g kókuszolaj
- 3 ek nyírfacukor
- 1 ek őrölt fahéj
- 2 ek holland kakaópor
- 0,5 csésze mandulapehely
- 0,5 csésze őrölt dió
Elkészítése: Egy nagyobb palacsintasütőben felolvasztjuk a kókuszolajat a nyírfacukorral. Hozzáadjuk a fahéjat, a kakaóport, és elzárjuk alatta a gázt. Hozzáadjuk a zabpelyhet, a mandulapelyhet és a darált diót. Alaposan átforgatjuk, hogy minden szem kakaómázas legyen.
Zsírpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 160 fokon kb. 20-25 percet sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
Tejjel, joghurttal és mazsolával, aszalt gyümölcsökkel, magokkal kínljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

