Csokoládés csoda recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg kristálycukor
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája és kemény habbá vert fehérje
- 60 dkg liszt
- 2 dl tej
- 1,6 dl étolaj
- 2 csomag sütőpor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 4 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 1 alma kockára vágva
- durvára vágott dió ízlés szerint
A mázhoz:
- 1 dl tej
- 6 evőkanál cukor
A tetejére:
- csokimáz
- mandulaforgács
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, sütőpapírral bélelt nagyobb tepsibe öntjük és 160 fokon 40 percig sütjük.
Kivesszük a sütőből, közben a mázhoz a tejben a cukrot elkeverjük és a tészta tetejére kenjük. 10 percig sütjük még és miután kisült, csokimázzal vonjuk be, majd mandulaforgáccsal megszórjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.