Csokoládés csoda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg kristálycukor
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája és kemény habbá vert fehérje
- 60 dkg liszt
- 2 dl tej
- 1,6 dl étolaj
- 2 csomag sütőpor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 4 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 1 alma kockára vágva
- durvára vágott dió ízlés szerint
A mázhoz:
- 1 dl tej
- 6 evőkanál cukor
A tetejére:
- csokimáz
- mandulaforgács
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, sütőpapírral bélelt nagyobb tepsibe öntjük és 160 fokon 40 percig sütjük.
Kivesszük a sütőből, közben a mázhoz a tejben a cukrot elkeverjük és a tészta tetejére kenjük. 10 percig sütjük még és miután kisült, csokimázzal vonjuk be, majd mandulaforgáccsal megszórjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »