Csokoládékenyér recept
 
                            Hozzávalók:
- 7  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 20 dkg porcukor
- 6 dkg olvasztott vaj
- 17dkg finomliszt
- 7dkg durvára vágott dió
- 10 dkg darabkára tördelt csokoládé
 
Elkészítése:
7 tojás fehérjéből kemény habot verünk, 20 dkg porcukrot adunk hozzá és újra keményre verjük. Folytonos keverés közben lassan 6 dkg olvasztott vajat öntünk hozzá és rövid ideig verjük. Azután 17 dkg finomlisztet beleszitálunk, 7 dkg durvára vágott diót, 10 dkg darabkára tördelt csokoládét adunk hozzá.
Az egészet jól összekeverjük és kikent lisztezett őzgerincformába öntjük. Előre bemelegített sütőben, lassú tűzön sütjük. Mikor megsült és kihűlt, kivesszük a formából, meghintjük porcukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

