Csokis zserbó recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók: (12 főre)
Tésztához:
- 4 dkg kakaó
- 30 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- fél cs sütőpor
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés tejföl
Krémhez:
- 4 dl tej
- 4 ek liszt
- 20 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 2 ek rum
- baracklekvár
Tetejére:
- csokimáz vagy tortabevonó
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 4 lapot sütünk belőle. A tejből és a lisztből sűrű krémet főzünk, majd a vajat a porcukorral, vaníliás cukorral és a rummal jól elkeverjük.
A két krémet összekeverjük.
A lapokat először baracklekvárral, majd a krémmel megkenjük.
Tetejét bevonjuk a mázzal vagy bevonóval.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.