Csokis mogyorós recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Piskóta:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek kakaópor
- 4 ek cukor
- 4 ek liszt
Krém:
- 2 cs étcsokis pudingpor
- 5 dl tej
- ízlés szerint cukor
- 1 cs diákcsemege
Tetejére:
- 1 tábla tortabevonó
- 1 ek olaj
- durvára vágott mogyoró
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát készítünk egy kisebb tepsiben. Legyen magas a tészta, mivel ha kisül és kihűl ketté kell vágni. A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben és hozzáadjuk a cukrot is. Ha kihűlt hozzákeverjük a diákcsemegét is. A ketté vágott piskótát megtöltjük a krémmel,befedjük a tetejével. Gőz felett felolvasztjuk a a tortabevonót, majd hozzáadjuk az olajat és alaposan elkeverjük. Rásimítjuk a piskótára, és még mielőtt megszilárdulna megszórjuk a durvára vágott mogyoróval.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »