Csokis mogyorós recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Piskóta:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek kakaópor
- 4 ek cukor
- 4 ek liszt
Krém:
- 2 cs étcsokis pudingpor
- 5 dl tej
- ízlés szerint cukor
- 1 cs diákcsemege
Tetejére:
- 1 tábla tortabevonó
- 1 ek olaj
- durvára vágott mogyoró
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát készítünk egy kisebb tepsiben. Legyen magas a tészta, mivel ha kisül és kihűl ketté kell vágni. A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben és hozzáadjuk a cukrot is. Ha kihűlt hozzákeverjük a diákcsemegét is. A ketté vágott piskótát megtöltjük a krémmel,befedjük a tetejével. Gőz felett felolvasztjuk a a tortabevonót, majd hozzáadjuk az olajat és alaposan elkeverjük. Rásimítjuk a piskótára, és még mielőtt megszilárdulna megszórjuk a durvára vágott mogyoróval.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »