Csoki mousse recept
Elkészítése:
Vízfürdőben felolvasztjuk a csokoládét.Vegyük le a tűzről és keverjük bele a kockára vágott vajat,és addig verjük habverővel míg sima masszát nem kapunk. Egy tálban dolgozzuk el a tojássárgákat és adjuk hozzá a csokoládés vajat. A tojásfehérjét verjük fel a csipet sóval és adjuk hozzá a cukrot mikor kezd megszilárdulni. Óvatosan forgassuk bele a csokis masszába addig míg egynemű lesz. Tegyük be hűtőbe legalább 2 órára. Majd kanállal szaggasuk galuska formára, rakjuk ki tányérra és díszítsük.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »

