Csoki mousse recept

Elkészítése:
Vízfürdőben felolvasztjuk a csokoládét.Vegyük le a tűzről és keverjük bele a kockára vágott vajat,és addig verjük habverővel míg sima masszát nem kapunk. Egy tálban dolgozzuk el a tojássárgákat és adjuk hozzá a csokoládés vajat. A tojásfehérjét verjük fel a csipet sóval és adjuk hozzá a cukrot mikor kezd megszilárdulni. Óvatosan forgassuk bele a csokis masszába addig míg egynemű lesz. Tegyük be hűtőbe legalább 2 órára. Majd kanállal szaggasuk galuska formára, rakjuk ki tányérra és díszítsük.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »