Csokis diós őzgerinc recept

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 15 dkg vaj
- 20 dkg loszt
- 1 csomag sütőpor
- 15 dkg darált dió
- 2-3 kanál kakaópor
Elkészítése:
A tojások sárgáját cukorral kikeverem, majd hozzáadom a vajat és habosra keverem. Hozzáadom a diót, a kakaóport és óvatosan a felvert tojás fehérjét, majd végül a sütőporos lisztet. Kivajazott őzgerinc formába öntöm és lassú tűzön (170 fok) megsütöm. Ez a mennyiség 2 őzgerinc formához elég. Amikor kihűlt csokit olvasztok és leöntöm vele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »