Cseresznyés piskóta recept

Hozzávalók:
- 10 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje és sárgája
- 10 ek cukor
- 10 ek liszt
- 1 cs sütőpor
- ízlés szerint kimagozott cseresznye
- hozzá fahéj és cukor
Elkészítése:
Összekeverjük a cseresznyét a cukorral és a fahéjjal.
Felverjük a tojás fehérjét és utána beleöntjük a cukrot, összekeverjük, és beleöntjük 10 tojás sárgáját, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral kibélelt, 22*38 cm-es tepsibe öntjük és rászórjuk a cseresznyét. 160 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
Tipp:
Hempergesd lisztbe a cseresznyét és nem fog le süllyedni a tészta aljára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »