Cseresznyés piskóta recept

Hozzávalók:
- 10 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje és sárgája
- 10 ek cukor
- 10 ek liszt
- 1 cs sütőpor
- ízlés szerint kimagozott cseresznye
- hozzá fahéj és cukor
Elkészítése:
Összekeverjük a cseresznyét a cukorral és a fahéjjal.
Felverjük a tojás fehérjét és utána beleöntjük a cukrot, összekeverjük, és beleöntjük 10 tojás sárgáját, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral kibélelt, 22*38 cm-es tepsibe öntjük és rászórjuk a cseresznyét. 160 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
Tipp:
Hempergesd lisztbe a cseresznyét és nem fog le süllyedni a tészta aljára.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »