Cseresznyés piskóta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
- 10 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje és sárgája
- 10 ek cukor
- 10 ek liszt
- 1 cs sütőpor
- ízlés szerint kimagozott cseresznye
- hozzá fahéj és cukor
Elkészítése:
Összekeverjük a cseresznyét a cukorral és a fahéjjal.
Felverjük a tojás fehérjét és utána beleöntjük a cukrot, összekeverjük, és beleöntjük 10 tojás sárgáját, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral kibélelt, 22*38 cm-es tepsibe öntjük és rászórjuk a cseresznyét. 160 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
Tipp:
Hempergesd lisztbe a cseresznyét és nem fog le süllyedni a tészta aljára.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.