Cseresznyés-narancsos kuglóf recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 0,6 dl tej
- 3 dkg kókuszreszelék
- 1 dl napraforgó olaj
- 2 csapott ek kakaópor
- 20 dkg magozott cseresznye
- 2 db narancs
Elkészítése:
A tojásokat a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőport,majd fokozatosan a lisztet és a tejet felváltva. Végül belekeverjük a kakaóport,kókuszreszeléket és az olajat.
A tészta felét egy vajjal kikent, liszttel meghintett kuglófformába öntjük,majd elosztjuk rajt a cseresznyét és az egyik megpucolt és felkockázott narancsot,majd beborítjuk a tészta másik felével.
180 fokon 35 percig sütjük.Miután megsült és kihűlt,kivesszük a formából és narancs cikkekkel és cseresznye szemekkel díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »