Cseresznyés-narancsos kuglóf recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 0,6 dl tej
- 3 dkg kókuszreszelék
- 1 dl napraforgó olaj
- 2 csapott ek kakaópor
- 20 dkg magozott cseresznye
- 2 db narancs
Elkészítése:
A tojásokat a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőport,majd fokozatosan a lisztet és a tejet felváltva. Végül belekeverjük a kakaóport,kókuszreszeléket és az olajat.
A tészta felét egy vajjal kikent, liszttel meghintett kuglófformába öntjük,majd elosztjuk rajt a cseresznyét és az egyik megpucolt és felkockázott narancsot,majd beborítjuk a tészta másik felével.
180 fokon 35 percig sütjük.Miután megsült és kihűlt,kivesszük a formából és narancs cikkekkel és cseresznye szemekkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »