Citromos holdacska recept

Elkészítése:
A liszt és sütőpor kivételével a hozzávalókat habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Vékonyra kinyújtjuk a tésztát (kb 3 mm), és hold alakúra kiszúrjuk (lehet más alakút is készíteni). A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd a holdakat belemártjuk és sütőpapíros tepsibe tesszük. 170 fokon világosra sütjük. Amikor kihűltek akkor lekvárral 2-2 darabot összeragasztunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »