Chocremo banános tekercs recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon elkészítjük a piskóta tésztáját. Egy 25*35 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk, a masszát belesimítjuk és 180 fokra előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt készre sütjük. Tűpróbát végezzünk!
Amikor kihűlt a lap, megkenjük a mogyorókrémmel és a közepére tesszük a meghámozott banánokat, majd óvatosan feltekerjük. Becsomagoljuk a sütőpapírba, majd hűtőbe tesszük minimum 2 órára.
Porcukorral megszórjuk, majd ízlés szerint felszeleteljük és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »