B&W kocka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg liszt
- 25 dkg cukor
- 1 vaníliás cukor
- 1 dl tej
- 1 dl olaj
- 1 csomag sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
A puding hozzávalói:
- 2 csomag csokis puding
- 8 dl tej
- 6 ek cukor
A máz hozzávalói:
- 15 dkg cukor
- 2 ek olaj
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 3 ek forró víz
Elkészítése:
A pudingot megfőzzük, majd elkészítjük a tésztát.
A tojásfehérjéket felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejet, az olajat és elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a reszelt citromhéjat is.
Jól összekeverjük, majd kivajazott, kilisztezett tepsiben (24*40 cm) egyenletesen eloszlatjuk.
A megfőtt pudingból kanállal kisebb adagokat teszünk hozzá foltok formájában, majd megütögetjük. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon (180fok) készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük.
Amikor megsült, kiborítjuk, majd a megadott hozzávalókból mázat készítünk, amit elsimítunk a tetejét.
A csokimázat kandírozott narancshéjjal díszíthetjük. Amikor kihűl szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »