B&W kocka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg liszt
- 25 dkg cukor
- 1 vaníliás cukor
- 1 dl tej
- 1 dl olaj
- 1 csomag sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
A puding hozzávalói:
- 2 csomag csokis puding
- 8 dl tej
- 6 ek cukor
A máz hozzávalói:
- 15 dkg cukor
- 2 ek olaj
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 3 ek forró víz
Elkészítése:
A pudingot megfőzzük, majd elkészítjük a tésztát.
A tojásfehérjéket felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejet, az olajat és elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a reszelt citromhéjat is.
Jól összekeverjük, majd kivajazott, kilisztezett tepsiben (24*40 cm) egyenletesen eloszlatjuk.
A megfőtt pudingból kanállal kisebb adagokat teszünk hozzá foltok formájában, majd megütögetjük. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon (180fok) készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük.
Amikor megsült, kiborítjuk, majd a megadott hozzávalókból mázat készítünk, amit elsimítunk a tetejét.
A csokimázat kandírozott narancshéjjal díszíthetjük. Amikor kihűl szeleteljük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »