B&W kocka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg liszt
- 25 dkg cukor
- 1 vaníliás cukor
- 1 dl tej
- 1 dl olaj
- 1 csomag sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
A puding hozzávalói:
- 2 csomag csokis puding
- 8 dl tej
- 6 ek cukor
A máz hozzávalói:
- 15 dkg cukor
- 2 ek olaj
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 3 ek forró víz
Elkészítése:
A pudingot megfőzzük, majd elkészítjük a tésztát.
A tojásfehérjéket felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejet, az olajat és elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a reszelt citromhéjat is.
Jól összekeverjük, majd kivajazott, kilisztezett tepsiben (24*40 cm) egyenletesen eloszlatjuk.
A megfőtt pudingból kanállal kisebb adagokat teszünk hozzá foltok formájában, majd megütögetjük. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon (180fok) készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük.
Amikor megsült, kiborítjuk, majd a megadott hozzávalókból mázat készítünk, amit elsimítunk a tetejét.
A csokimázat kandírozott narancshéjjal díszíthetjük. Amikor kihűl szeleteljük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »