Hozzávalók:
A puding hozzávalói:
A máz hozzávalói:
Elkészítése:
A pudingot megfőzzük, majd elkészítjük a tésztát.
A tojásfehérjéket felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejet, az olajat és elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a reszelt citromhéjat is.
Jól összekeverjük, majd kivajazott, kilisztezett tepsiben (24*40 cm) egyenletesen eloszlatjuk.
A megfőtt pudingból kanállal kisebb adagokat teszünk hozzá foltok formájában, majd megütögetjük. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon (180fok) készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük.
Amikor megsült, kiborítjuk, majd a megadott hozzávalókból mázat készítünk, amit elsimítunk a tetejét.
A csokimázat kandírozott narancshéjjal díszíthetjük. Amikor kihűl szeleteljük.