Céklás brownie recept

Hozzávalók:
- 22 dkg főtt, tisztított cékla
- 12 dkg vaj
- 10 dkg étcsokoládé
- 2 csomag vaníliás cukor
- 22 dkg cukor
- 3 nagy
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 13 dkg liszt
- 5 dkg kakaópor
Elkészítése:
A céklát a reszelő kis lyukú oldalán lereszeltem. A vajat, csokit összeolvasztottam. Elkevertem benne a céklát, cukrot, vaníliás cukrot, tojást, majd a liszttel és kakaóporral alaposan összekevertem.
A masszát egy 25×32 cm-es tepsibe simítottam, 180 fokon 15 percig sütöttem, majd még 5 percig hagytam a kikapcsolt, de forró sütőben. Langyosra hűlve szeleteltem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »