Céklás brownie recept

Hozzávalók:
- 22 dkg főtt, tisztított cékla
- 12 dkg vaj
- 10 dkg étcsokoládé
- 2 csomag vaníliás cukor
- 22 dkg cukor
- 3 nagy
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 13 dkg liszt
- 5 dkg kakaópor
Elkészítése:
A céklát a reszelő kis lyukú oldalán lereszeltem. A vajat, csokit összeolvasztottam. Elkevertem benne a céklát, cukrot, vaníliás cukrot, tojást, majd a liszttel és kakaóporral alaposan összekevertem.
A masszát egy 25×32 cm-es tepsibe simítottam, 180 fokon 15 percig sütöttem, majd még 5 percig hagytam a kikapcsolt, de forró sütőben. Langyosra hűlve szeleteltem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »