Céklás brownie recept

Hozzávalók:
- 22 dkg főtt, tisztított cékla
- 12 dkg vaj
- 10 dkg étcsokoládé
- 2 csomag vaníliás cukor
- 22 dkg cukor
- 3 nagy
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 13 dkg liszt
- 5 dkg kakaópor
Elkészítése:
A céklát a reszelő kis lyukú oldalán lereszeltem. A vajat, csokit összeolvasztottam. Elkevertem benne a céklát, cukrot, vaníliás cukrot, tojást, majd a liszttel és kakaóporral alaposan összekevertem.
A masszát egy 25×32 cm-es tepsibe simítottam, 180 fokon 15 percig sütöttem, majd még 5 percig hagytam a kikapcsolt, de forró sütőben. Langyosra hűlve szeleteltem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »