Blondie recept

Hozzávalók:
- 25 dkg cukor
- 10 dkg vaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 csomag vaníliás cukor
- 20 dkg liszt
- fél teáskanál sütőpor
- 10 dkg minőségi étcsokoládé
Elkészítés:
A vajat tegyük gőz fölé, és olvasszuk meg. Vegyük le a gőzről, és keverjük el benne a cukrot és a vaníliás cukrot, majd ha sikerült őket jól elkeverni, akkor keverjük hozzájuk a tojásokat is. A lisztet keverjük össze a sütőporral, és adjuk hozzá a tojásos-cukros masszához. Ezt követően már csak annyi dolgunk van, hogy az étcsokit beletördeljük a blondie masszába.
A blondie masszát ezt követően öntsük bele egy kivajazott, kilisztezett tepsibe (kb. 20×25 cm), és 180 fokon süssük 20-25 percig, illetve tűpróbáig.
A megsült blondie-t érdemes hagyni kihűlni, mielőtt felszeljük. A blondie közepe a browniéval ellentétben nem lesz folyós, de az autentikus recept így szól.
Jó étvágyat!
A brownie után a kreatív süteménykészítők kitalálták a blondie receptjét is. Sokan úgy készítik a blondie-t, hogy a brownie receptjében az étcsokit egyszerűen fehér csokira cserélik, pedig az autentikus receptben nem így van. Próbálják ki az eredeti receptet!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »