Amerikai csokis brownie recept

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 15 dkg kristálycukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál szódabikarbóna
- 4 evőkanál keserű kakaópor
- 2 dl víz
- 1 dl natúr joghurt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag margarin
Tetejére:
- egy maréknyi durvára vágott mogyoró vagy dió
- 1 csomag vaníliás cukor
- 12 dkg porcukor
- 6 evőkanál natúr joghurt
- 4 evőkanál keserű kakaópor
- 15 dkg margarin
Elkészítése:
A vizet egy tálba öntjük, a margarint és a kakaót hozzáadjuk, keverve felforraljuk, majd a tűzről lehúzzuk. A lisztet a cukorral és a szódabikarbónával összekeverjük, és az előzőekhez hozzáadjuk. Ezután beletesszük a joghurtot, a tojásokat és a vaníliás cukrot. Egy tepsit vajjal kikenünk, a tésztát beleöntjük. Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. A tészta tetejére valókat a mogyoró kivételével megmelegítjük. Amikor a cukor felolvad benne, akkor keverjük bele a mogyorót is. Ezt a masszát egyenletesen a kisült, még meleg tészta tetejére kenjük.
Csak akkor szeleteljük fel, amikor ez a bevonat megszilárdul rajta. Díszítésként még tehetünk rá mogyorót.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »