Brownie Amerikából recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 2 dl víz
- 22 dkg margarin
- 25 dkg liszt
- 40 dkg cukor
- 1 ek szódabikarbóna
- 1 dl natúr joghurt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 vaníliás cukor
- pici só
- 4 ek keserű kakaópor
A tetejére:
- 12 dkg margarin
- 4 ek kakaópor
- 2 dl porcukor
- 1 vaníliás cukor
- 6 ek natúr joghurt
- 2 dl durvára vágott dió
Elkészítése:
A vízben felforralom a vajat és a kakaót, majd félrehúzom. A lisztet a cukorral, szódabikarbónával, sóval összeforgatom, az előzőekhez keverem. Ezután kerül bele a joghurt a tojás és a vaníliás cukor. Kikent tepsibe simítom és előmelegített sütőben a közepesnél nagyobb lánggal 200 fokon, légkeveréssel 180 fokon kb. 20 percig sütöm.
Amíg a tészta sül, elkészítjük a mázat. A dió kivételével a hozzávalókat megmelegítem, amikor a cukor is felolvadt, teszem bele a diót.
Mikor a tészta megsült, villával megszurkálom, hogy jobban beigya a tetejére szánt masszát. Jól elkenem rajta és kihűlésig nem szeletelem.
Tipp:
Na, ezt tovább tartott leírni, mint elkészíteni. Ajánlom próbáljátok ki, tejszínhabbal isteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »