Brownie recept
Hozzávalók:
- 14 dkg liszt
- 25 dkg főzőcsokoládé
- 25 dkg cukor
- 10 dkg vaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Vízgőz felett felolvasztjuk a csokit és vajat.
A tojásokat habosra keverjük, hozzáadjuk a cukrot és felverjük keményre. Ha a csoki szobahőmérsékletűre hűl, hozzáadjuka cukros tojásokat, majd apránként a lisztet, úgy, hogy a tészta ne legyen csomós.
Kivajazott jénaiban sütjük 180 foko, körülbelül 20 percig. Akkor van kész, amikor a teteje elkezd repedezni, a belseje pedig lágy marad.
A tetejére kenhetünk olvaszott csokit vagy lekvárt. Én a baracklekvár mellett döntöttem. :)
A brownie kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 51 g
Zsír: 21 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

