Brownie recept

Hozzávalók:
- 14 dkg liszt
- 25 dkg főzőcsokoládé
- 25 dkg cukor
- 10 dkg vaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Vízgőz felett felolvasztjuk a csokit és vajat.
A tojásokat habosra keverjük, hozzáadjuk a cukrot és felverjük keményre. Ha a csoki szobahőmérsékletűre hűl, hozzáadjuka cukros tojásokat, majd apránként a lisztet, úgy, hogy a tészta ne legyen csomós.
Kivajazott jénaiban sütjük 180 foko, körülbelül 20 percig. Akkor van kész, amikor a teteje elkezd repedezni, a belseje pedig lágy marad.
A tetejére kenhetünk olvaszott csokit vagy lekvárt. Én a baracklekvár mellett döntöttem. :)
A brownie kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 51 g
Zsír: 21 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »