Boci szelet recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Elkészítése:
A tojások sárgáját keverjük ki a cukorral, adjuk hozzá tejet, az olajat, a kakaóport, majd a sütőporral összekevert lisztet is. A tojásfehérjéket verjük habbá és óvatosan keverjük bele a kakaós masszába.
A túrós részhez a túrót keverjük ki a tojással, a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal valamint a búzadarával.
Egy közepes méretű tepsibe tegyünk sütőpapírt és öntsük bele a kakaós masszát. Egy kávéskanál segítségével szórjuk rá „foltokban” a túrós masszát a kakaós tésztára.
Előmelegített sütőben, lassú tűzön, 170 fokon, kb 30 perc alatt süssük készre.
Tipp:
Elsőre lehet, hogy soknak tűnik a túrós massza, de nyugodtan tegyük rá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.