Hozzávalók:
Tésztához:
Túrós részhez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját keverjük ki a cukorral, adjuk hozzá tejet, az olajat, a kakaóport, majd a sütőporral összekevert lisztet is. A tojásfehérjéket verjük habbá és óvatosan keverjük bele a kakaós masszába.
A túrós részhez a túrót keverjük ki a tojással, a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal valamint a búzadarával.
Egy közepes méretű tepsibe tegyünk sütőpapírt és öntsük bele a kakaós masszát. Egy kávéskanál segítségével szórjuk rá „foltokban” a túrós masszát a kakaós tésztára.
Előmelegített sütőben, lassú tűzön, 170 fokon, kb 30 perc alatt süssük készre.
Elsőre lehet, hogy soknak tűnik a túrós massza, de nyugodtan tegyük rá!